Online Help

Honderden biedingen per dag

Het IndeWal TaxatieCenter biedt o.a. een taxatieplatform voor (online) gegarandeerde biedingen, een inruilservice en een inruilmodule. Het team geeft iedere dag honderden gegarandeerde biedingen af aan o.a. autobedrijven en leasemaatschappijen.

TAXATIEAPP

Het IndeWal TaxatieCenter maakt gebruik van een eenvoudige App. Download deze gratis TaxatieCenter App voor een snelle gegarandeerde en marktconforme bieding. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken, dient u een geregistreerde gebruiker te zijn. Hiervoor kunt u zich telefonisch aanmelden op 088 0038 088 of per mail via taxaties@indewal.nl

Inruilservice

De inruilservice is erop gericht organisaties volledig te ontzorgen bij het gehele inruilproces. Het totale proces van bieding, inname, financiële transacties en transport kan volledig door IndeWal TaxatieCenter geregeld worden, waarbij ook een landelijke dekking tot de mogelijkheden behoort. Bij de inruilmodule is er sprake van een samenwerking (communicatie) tussen de websites van klanten en het taxatieplatform van TaxatieCenter.

Op basis van vooraf bepaalde informatie komt via een website een biedingsverzoek bij het TaxatieCenter binnen. Dit wordt door een taxateur in behandeling genomen, waarna een gegarandeerde bieding wordt uitgebracht en deze automatisch op de website van de klant verschijnt.

Afwikkeling transactie

De financiële afwikkeling wordt door TaxatieCenter altijd snel en efficiënt afgehandeld, waardoor zij in staat is alle transacties te allen tijde vlot te laten verlopen. Ook op logistiek gebied is IndeWal TaxatieCenter een betrouwbare partner. Door de jarenlange ervaring met meer dan 15.000 transportbewegingen per jaar die elektronisch worden ingepland en door de inzet van eigen transporttrailers, worden de auto’s binnen één of enkele dagen afgehaald of geleverd.=

Kortom het TaxatieCenter is een partner voor veel autobedrijven en occasionmanagers; binnen enkele minuten heeft u een gegarandeerde bieding en waardebepaling. Hierbij werken de ervaren taxateurs graag aan een langdurige en betrouwbare samenwerking.

“TaxatieCenter, snel en gegarandeerde bieding!”