Online Help

Over Ons

Ruim 50 jaar geleden begon de familie In de Wal als groothandel van gebruikte auto’s en motoren in Lemelerveld. Zij bleken zo succesvol dat het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot de In de Wal Automotive Group. Momenteel is IndeWal® in Nederland één van de meest toonaangevende en innovatieve bedrijven op het gebied van het beheren, verkopen en leveren, ofwel de remarketing van gebruikte auto’s. Ook op internationaal niveau wordt IndeWal een steeds sterkere partij.

De In de Wal Automotive Group bestaat uit verschillende bedrijfsunits, waaronder IDW Auto’s, IDW Bedrijfsauto’s, TaxatieCenter, IDW Finance. Binnen deze bedrijfsunits wordt gebruik gemaakt van ‘State of the Art’ systemen en de alom aanwezige marktkennis en deskundigheid op het gebied van remarketing en auto’s.

Als remarketeer streven wij naar duurzaamheid, zowel in bedrijfsvoering als in onze relaties. Hierbij zijn waarden als respect, kwaliteit en deskundigheid zichtbaar in ons handelen, waarin wij passie voor onze producten tonen en ons volledig inzetten voor de klant. Wij koesteren kwaliteit en accuratesse, deze zijn diep geworteld in de traditie van ons (familie)bedrijf. IndeWal is een eigentijds, betrokken, toonaangevend en transparant bedrijf.

Daarnaast zetten wij onze zelfstandigheid en ondernemerschap maximaal in bij de ondersteuning en bevordering van lokale economische en maatschappelijke initiatieven.